Working for CGE Risk Management Solutions

See what job openings we have at this moment

Working for CGE

We are a young company in the ‘scale up’ phase with about 30 employees. We are market leader with a suite of mature products for ‘barrier based risk management’, offices in 4 countries, more than 10.000 users in more than 150 countries, 2500 clients and 200 partners around the world, doing business in 7 languages. So, we offer our people a very interesting working environment and many opportunities to develop. For more information about our business, please click here. Because of the nature of the business and the way the company is organized, you have a lot of freedom in organizing your work in a way that fits your style and ambitions.

We are constantly looking for talented people with the right profile and personality for our different divisions: business development, account management, partner management, product management, marketing & events, product development, and back office.

Current job openings

Below you can find job openings that we have at this moment. Please note that the job descriptions are in Dutch because the majority of people working for CGE come from The Netherlands and work at the headquarters of CGE in Leidschendam.

Online Marketing, SEA, SEO, Content Management, Event Management, Graphic Design en Copywriting… Je kan het allemaal als medewerker Marketing Support bij CGE Risk Management Solutions!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong software bedrijf met ongeveer 25 medewerkers, gevestigd in Leidschendam. We leveren ‘off the shelf’ software oplossingen voor ‘barrier based risk management’. Onze doelgroep betreft organisaties die actief zijn in hoog-risico sectoren (zoals luchtvaart, olie en gas, gezondheidszorg, etc.).

We groeien snel op internationaal niveau en hebben inmiddels meer dan 2500 klanten met gebruikers in 150 landen, die wij samen met 120 partners wereldwijd bedienen. We communiceren in 7 talen, zijn betrokken bij ongeveer 90 events per jaar en ontvangen op jaarbasis enkele duizenden aanvragen via onze website. Veel te doen dus! Voor meer informatie over ons, kijk op www.cgerisk.com.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar versterking van ons marketing & events team. Als onderdeel van dit team is het jouw taak ervoor te zorgen dat de juiste mensen ons (online) kunnen vinden, hen te laten zien hoe ons software portfolio kan helpen om risico’s begrijpelijk te maken, en ze zo goed mogelijk te laten converteren. Om dit te bereiken voer je diverse werkzaamheden uit op het gebied van marketing. Het gaat om 32-40 uur per week, voor een periode van 7 maanden (vervanging zwangerschapsverlof), met mogelijkheid tot verlenging.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden?

 • Opstellen/redigeren van kwalitatief hoogwaardige content: graphics maken en teksten schrijven (voor onze websites, social media, online marketing campagnes en mailingen), om contact te maken met doelgroepen die belangrijk zijn voor onze business.
 • Onze websites en social media up-to-date houden, monitoren van de resultaten, deze rapporteren en acties ondernemen om de gewenste resultaten te bereiken.
 • Marketingmaterialen ontwikkelen voor zowel CGE als ons partnernetwerk, en deze actueel houden.
 • Ervoor zorgen dat onze online evenementenkalender up-to-date is, evenementen promoten en de Event Manager ondersteunen bij verschillende werkzaamheden.
 • Mailingen opstellen om onze doelgroepen en huidige contacten te informeren over diverse zaken rondom onze producten.

Wat moet je in huis hebben?

 • Je hebt tenminste een HBO opleiding afgerond, met 1 tot 3 jaar ervaring in commerciële functie(s).
 • Je werkt graag in een dynamische internationale omgeving en streeft ernaar om als individu, team en organisatie succesvol te zijn.
 • Je bent goed in ondersteunende werkzaamheden, maar niet bang om verantwoordelijkheden te pakken.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Enkele jaren ervaring met marketing wordt gezien als een pré.
 • Kennis van Google Analytics/AdWords, WordPress, MailChimp en Microsoft Dynamics CRM is een voordeel, maar niet noodzakelijk mits je in staat bent je deze tools snel eigen te maken.
 • Andere persoonlijke eigenschappen & vaardigheden:
  • Creatief met oog voor detail
  • Zelfstandig en proactief
  • Gestructureerd

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris en vakantietoeslag, bieden wij je de mogelijkheid om marketing/organisatie vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en informele omgeving, waar je veel vrijheid krijgt in de manier waarop je je werkgerelateerde doelstellingen behaald.

Wij bieden in eerste instantie een contract aan van 7 maanden (circa vanaf begin februari 2020 tot eind augustus 2020) ter vervanging van zwangerschapsverlof. Bij wederzijds goedvinden en wanneer de bedrijfssituatie dit toelaat, is er de mogelijkheid tot verlenging van het contract.

Wat is de volgende stap?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je Engelse motivatiebrief en CV naar arjan.verboom@cgerisk.com en hopelijk ontmoeten we elkaar dan snel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn op zoek naar versterking van ons Inside Sales team, die het huidige sales- en partner managementteam komt versterken. Jouw taak is het opvolgen van alle (internationale) leads bij nieuwe contacten en bestaande klantrelaties wereldwijd. Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor het omzetten van leads naar warme contacten die uiteindelijk tot sales leiden. Je werkt nauw samen met accountmanagers, productmanagers, partnermanagers en externe partners in de regio om gezamenlijk klanten zo maximaal mogelijk te bedienen.

Wie zijn wij?

CGE Risk is een internationaal georiënteerd softwarebedrijf waar mensen werken met een passie voor risicomanagement. Sinds 2004 ontwikkelen wij softwareoplossingen op het gebied van veiligheid en risicomanagement. We zijn wereldwijd toonaangevend in onze sector, doordat we ons onderscheiden met vergaande kennis van de (theoretische) modellen waar onze software op gebaseerd is. Daardoor lukt het ons grote klanten in verschillende hoog-risico industrieën (o.a. luchtvaart, olie en gas, windenergie, gezondheidszorg) aan ons te binden en langdurige relaties aan te gaan. Ons doel is hen te helpen hun risico’s te begrijpen en beheersen, zodat er geen ernstige incidenten gebeuren die schade toedien aan mens en milieu!

Sinds de start heeft CGE een indrukwekkend klantportfolio opgebouwd. De werksfeer laat zich het best omschrijven als eigenwijs, informeel en collegiaal. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn kort en direct. Als jij een knettergoed idee hebt, kun je dat bij ons realiseren. Als je bij ons komt werken word je eerst uitgebreid getraind in onze software en methodieken. Dit geeft een goede basis om daarna je communicatie- en sales skills in de praktijk te brengen.

We zijn gevestigd in Leidschendam, op een locatie die goed bereikbaar is vanaf de snelweg (A4) en met het openbaar vervoer.

Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO werk en denkniveau met 1 tot 3 jaar ervaring in commerciële functie(s). Je werkt graag in een dynamische internationale omgeving en streeft ernaar om als individu, team en organisatie succesvol te zijn. Je bent niet bang om verantwoordelijkheden te pakken. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Beheers je ook nog andere talen, dan worden wij helemaal enthousiast!Je bent iemand die gemakkelijk belt, actief (door)vraagt, effectief contacten weet te realiseren en op het juiste conversie moment kan overdragen naar collega’s. Enkele jaren ervaring met Sales wordt gezien als een pré. Kennis van CRM-tools (zoals Salesforce, Dynamics CRM) en/ of risicomanagement is een voordeel, maar is niet noodzakelijk.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Onderzoekt en kwalificeert inkomende aanvragen, volgt adequaat en tijdig op in lijn met filosofie van CGE.
 • Proactief in het benaderen van de klant en versterkt de zakelijke relatie.
 • Gedreven in het realiseren van positieve uitkomsten met behulp van effectieve communicatie om warme relaties met verkoopresultaten te realiseren.
 • Draagt zorg voor een complete en kwalitatieve overdracht van sales opportunity’s naar Account-en Partner Managers.

Wat bieden wij?

We zijn een softwarebedrijf in hart en ziel, met een stevige marktpositie in de uitdagende industrie van risicomanagement. Naast een marktconform salaris + vakantietoeslag, krijg je de kans om je te ontwikkelen in een dynamische omgeving, ervaring op te doen met internationaal klantcontact en je netwerk uit te breiden.

Wat is de volgende stap?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur samen met je reactie je Engelse motivatiebrief en CV op naar arjan.verboom@cgerisk.com, en hopelijk ontmoeten we elkaar dan snel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.