Loading Events

← Back to Events

Gidano

www.gidano.nl

Gidano BV adviseert landelijk op het gebied van management, kwaliteit en veiligheid, op basis van de daarvoor gestelde normen. We begeleiden alle soorten bedrijven en instellingen vanaf de eerste risico analyse tot en met de implementatie en de opleiding van interne auditers. De kern van onze werkzaamheden is, dat de klant centraal staat, niet het product of de organisatie. Dit leidt tot een combinatie van Veiligheidsmanagementsysteem (VMS) en kwaliteitsmanagementsystemen (QMS). Na invoering van onze (verbeter)voorstellen is uw organisatie klaar voor certificering volgens de normen die voor uw organisatie gelden. Als wij afscheid van elkaar nemen, is bij uw instelling transparantie geen bedreiging meer, maar een gewoonte.

Informatie Veiligheid

Gidano BV beschikt over veel expertise als het gaat om auditing en het stellen van veiligheidsnormen. Meer lezen over de laatste ontwikkelingen bij Gidano omtrent Informatie Veiligheid? Klik hier.

Veiligheid in gezondheidszorg

Veiligheidingezondheidszorg.nl begeleidt, adviseert en ondersteunt alle soorten zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, apothekers, huisartsenpraktijken, klinieken, ambulancediensten en kinderdagverblijven op het gebeid van veiligheids-, kwaliteits- en risicomanagement in de zorg. De werkzaamheden van Veiligheidingezondheidszorg.nl leiden tot de implementatie en certificering volgens o.a. ISO 9000/2008, ZKN- en/of HKZ-norm. Daarnaast verzorgt Veiligheidingezondheidszorg.nl trainingen en cursussen op veiligheids-, kwaliteits- en risicogebied en coachen zij het personeel binnen de instelling van de werkvloer tot de bestuurskamer om iedereen klaar te maken voor zijn rol in het totale veiligheids- en risicomanagement.

Request a trial via this CGE Risk partner

Request free BowTieXP trial