Loading Events
This event has passed.

This event is in Dutch, but please note that inaugural address of Prof. dr. Jop Groeneweg will be simultaneously translated in English and starts at 15:00 hrs in the Auditorium building, located at: Mekelweg 5, 2628 CC Delft. It’s not necessary to register for this inaugural address. For more information about the inaugural address, click here.

Veiligheid in de gezondheidszorg…hoe ziet de toekomst eruit? Wat zijn de huidige uitdagingen en belangrijkste trends voor de wetenschap, overheid en bijvoorbeeld ziekenhuizen? Leren van incidenten en afwijkingen wordt gezien als enorm waardevol om de kwaliteit van processen te verbeteren, maar blijkt in de praktijk erg lastig. Hoe kunnen organisaties dit leerproces effectief managen?

CGE Risk Management Solutions en Faculteit Techniek, Bestuur & Management (TBM) van Technische Universiteit (TU) Delft nodigen u uit voor een ochtend symposium, gevuld met: interessante presentaties vanuit verschillende disciplines, voorbeelden uit de praktijk, en een interactieve lunch game. Aansluitend bent u van harte welkom om de intreerede van Prof. dr. Jop Groeneweg aan de TU Delft bij te wonen. Kan ’Just culture’ bijdragen aan de verdere verbetering van veiligheid?

Bent u nieuwsgierig naar de toekomst van veiligheid in de gezondheidszorg en geïnteresseerd om meer te leren over ‘just culture’? Registreer dan vandaag nog!

Programma

Het symposium zal in de ochtend plaatsvinden van 09:00 tot 14:00u en aansluitend gaan wij graag gezamenlijk naar de intreerede van Prof. dr. Jop Groeneweg, hoogleraar faculteit TBM aan de Technische Universiteit Delft. Voor meer informatie, download de brochure hieronder. Voor meer informatie over de intreerede, klik hier.

Registratie

Momenteel zijn alle plaatsen voor dit symposium vergeven. Mocht u geïnteresseerd zijn om op de wachtlijst geplaatst te worden, horen wij dat natuurlijk graag. Stuur een email naar events@cgerisk.com zodat wij contact met u kunnen opnemen indien er een plek vrij komt. Deelname is gratis.

Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met CGE via events@cgerisk.com of bel +31 (0) 88 1001 350.