Loading Events
This event has passed.

Please note that this course will be provided in Dutch. If you are looking for a healthcare training in English please feel free to contact us.

MEDD en CGE Risk Management Solutions nodigen u uit om een eendaagse Risk Management in de gezondheidszorg cursus bij te wonen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van creatieve trainings- en workshoptechnieken, waarbij de focus ligt op uw eigen PRI/FMEA casus.

In aanvulling op deze trainingsdag bieden wij u graag een kosteloze follow-up workshop van 2-3 uur in uw eigen ziekenhuis/zorginstelling met focus op uw eigen casus. Deze workshop biedt u de mogelijkheid met meerdere mensen of wellicht zelfs u hele team te oefenen met een voor u bekende casus.

De dag zal verzorgd worden in Leidschendam van 10.00 uur t/m 17.00 uur, waarbij lunch en proeflicenties van de BowTieXP software tool verzorgd worden.

De volgende onderwerpen zullen tijdens de cursus behandeld worden:

  • Achtergrond risk management
  • Patient Journey Mapping (oefening)
  • PRI, SAFER, FMEA (oefening met toolbox)
  • Introductie BowTie-methode (oefening)
  • BowTieXP (oefening met software)
  • Convenant Medische Technologie en MDR
  • VMS en AuditXP (oefening)

Meer informatie

Meer gedetailleerde informatie kunt u vinden in de brochure. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen via events@cgerisk.com of bel 088 100 1350.

Aanmelden

Kosten voor de cursusdag bedragen 295 euro per persoon, daarna wordt in aanvulling op de training een kosteloze follow-up workshop aangeboden. U kunt zich aanmelden voor de cursusdag door te mailen naar info@medd.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Wij kunnen deze training tevens in-house verzorgen op een datum dat het u schikt. Gebruik daarvoor tevens het registratieformulier hieronder.

No Fields Found.